In 2007 is Rene begonnen met het bezorgen van pakketten voor de grootste bezorgdienst van Nederland. Nu, 11 jaar later, bezorgen zij nog steeds pakketten voor PostNL en andere opdrachtgevers vanuit zijn bedrijf ReJo Koeriers, die ondertussen 15 medewerkers telt. De afgelopen jaren heeft Rene dus heel wat ervaring opgebouwd in de logistieke- en transportwereld. Omdat hij steeds meer specifieke logistieke vragen kreeg van het MKB in Noord-Nederland, die hij met z’n huidige dienstverlening niet kon aanbieden, is hij gaan zoeken naar een partner waarmee hij de ondernemers vanuit Stadskanaal wél op elk vlak van transport en logistiek kan bedienen. En deze heeft hij gevonden in MijnPakketDienst.

Met MijnPakketDienst Stadskanaal beschikt nu ook het MKB in de provincie Groningen direct over haar eigen logistieke rechterhand binnen elk soort transportvraagstuk!

Rene de JongeRene de Jonge: “MijnPakketDienst staat voor hoge service en bewezen kwaliteit en dat sluit goed aan bij de werkwijze van ReJo Koeriers. Ik kijk ernaar uit om samen met MijnPakketDienst alle logistieke uitdagingen van het MKB in de provincie Groningen aan te gaan vanuit onze MijnPakketDienst-vestiging in Stadskanaal. Van document tot pakketje, van pallet tot container; ik sta vanaf nu met mijn team klaar om elke logistieke vraag voor u op te lossen!”

Contact

MijnPakketDienst Stadskanaal is op verschillende manieren bereikbaar. Telefoon: 06 – 11 44 74 22 (Ma-Vr 08.00-17.30)
Email: rdejonge@mijnpakketdienst.nl. U kunt ook het onderstaande formulier invullen:

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Vul de volgende code in: captcha