Nét even anders, is soms nét even beter

Kleinschalig, aandacht voor ’t vak en passende (fiets)oplossingen.

logo.tbf (002)

In Nederland rijden ruim 22,8 miljoen fietsen rond. En een gedeelte hiervan is afkomstig uit een winkel in Ter Apel; Theo Brüning Fietsen genaamd. De winkel bestaat uit een loods met een oppervlakte van 2500m2 en is ingericht als fietsenzaak in ‘industriële vintage’ stijl. Presentatie van fietsen gaat samen met enkele oldtimerauto’s, brommers en andere ‘vervoersvoorwerpen’ uit de jaren ’50 en ’60. Hobby en werk worden op deze manier gecombineerd. Regelmatig genieten we van de verhalen die bij mensen boven komen bij het zien van de oude spullen. ‘Opeens’ gaat het niet over een nieuwe elektrische fiets, maar over herinneringen die boven komen bij het zien van jaren ’50 voorwerpen. Dat zijn mooie momenten, geeft een bijzondere sfeer en maakt Theo Brüning Fietsen nét even anders dan in de gemiddelde fietsenwinkel.

TB Fietsen

Er is een duidelijke filosofie in de werkplaats: ‘ontzettend veel is reparabel, als je zelf maar wilt en kunt’. De tendens de laatste jaren in de fietsenbranche gaat steeds meer over ‘vervangen en vernieuwen’, omdat de echte vakkennis schaarser wordt i.p.v. het traditionele repareren. Het streven is naar reparabel (als dit natuurlijk mogelijk is) boven direct vervangen.

‘Fietsen’ is seizoenswerk

In de winter is het duidelijk rustiger dan in de zomer qua verkoop van fietsen. Echter, kinderen blijven groeien en kinderfietsjes zijn dus altijd actueel, ongeacht het weer. De verkoop van Theo Brüning kinderfietsen gaat door heel Nederland.

TB fiets sfeer

En hier komt ook de link met MijnPakketDienst: Via een ontbijtnetwerkclub leerden wij Rene de Jonge van MijnPakketDienst in Stadskanaal kennen. In tegenstelling tot de partij waar wij voorheen pakketten mee verzonden, is het grote voordeel van MijnPakketDienst, dat zij de goedkoopste vervoerder voor je uitzoeken. Het prettige contact met Rene, het gemak van de online portal, en de goede telefonische bereikbaarheid van Rene ervaren wij positief en hij is een betrouwbare partner voor het verzenden van onze fietsen en andere pakketten“.

Zoals wij een duidelijke visie met onze winkel hebben, zo zoeken wij partners die dit ook hebben. MijnPakketDienst is een partner die bij ons past, waar we vertrouwen in hebben en waar een duidelijk gezicht bij hoort. Een bedrijf dat het nét even anders doet….dat is MijnPakketDienst en dat past erg goed bij ons“.