Een unieke, krachtige franchiseformule
Transparantie, persoonlijke service en een ultieme samenwerking; daar gaan we voor! Geen addertjes, wurgcontracten of vage bedoeling. We werken volgens de nieuwste norm van de Nederlandse Franchise Code (2017).
Al 4 ondernemers gingen je voor
De eerste ben je niet, maar zo’n behandeling krijg je wel! De ervaring van andere samenwerkingsrelaties nemen we mee om jou optimaal te begeleiden.
Een bewezen concept
Het concept van MijnPakketDienst werkt vanaf de allereerste dag. Begonnen met bonnetjes, uitgegroeid tot een geautomatiseerde verzendservice met een krachtig online portal. Succes gegarandeerd.
Het verhaal van Dirk
Franchisenemer vestiging Nijmegen

Vanuit MijnPakketDienst Nijmegen neem ik de hele provincie Gelderland onder mijn hoede. Voordat ik deze onderneming startte, vond ik het in loondienst al erg leuk om leiding te geven aan een team en te innoveren. In mijn zoektocht naar meer uitdaging kwam ik in 2017 in contact met Kees Koopman. De klik was er snel en inmiddels staat MijnPakketDienst Nijmegen zelfstandig en trots overeind!

Klinkt goed..
ik wil meer weten!

Dat snappen we! We vertellen je dan ook graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Vul je gegevens hiernaast in of bel direct. Dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen!

Bel 0113 21 40 60 of stel je vraag
via het contactformulier.


Over MPD
Gepassioneerd tot op het bot

Gedreven, professioneel en altijd persoonlijk. Dát is MPD ten voeten uit. Met Kees aan het hoofd zorgen we dagelijks voor een optimale verzending van jouw pakket, pallet of document. Benieuwd wie dat voor je doen?