cleanmastershop MijnPakketDienst

We zijn trots op onze klanten, daarom dat we graag onze klanten aan het woord laten over de producten en diensten en het verzenden met MijnPakketDienst.

Björn Terlingen van Cleanmaster Biolux verteld:

Cleanmastershop.nl is dé online groothandel voor hygiëne- en schoonmaakartikelen. Ons assortiment biedt een positieve bijdrage aan de hygiëne binnen elke organisatie en is geschikt voor elke sector. U moet hierbij denken aan het leveren o.a. handdoekpapier, dispensers voor hygiënepapier, schoonmaakmiddelen, schoonmaakmaterialen en schoonmaakmachines.  Onze focus ligt hierbij op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Veel van onze producten zijn duurzaam en voorzien van o.a. een EU Ecolabel”.

 

Cleanmastershop.nl

Cleanmastershop.nl is onderdeel van Cleanmaster Biolux, de groothandel achter Cleanmastershop.nl. Door de combinatie van webshop met de groothandel kunnen onze klanten naast scherpe prijzen en een uitgebreid assortiment ook uitstekende service bieden. “Daarnaast geven wij, met onze ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaakbranche, klanten altijd graag goed advies op maat.”

cleanmastershop

“Het goed, snel en deskundig verzenden van pakketten is een zeer belangrijk onderdeel van onze webshop. Vanaf de start van onze webshop werken wij samen met MijnPakketDienst.

Wij zijn begonnen met een paar pakketten per week, momenteel zijn dat er standaard meer dan 50 en groeien gestaag door. Wij ervaren de samenwerking met MijnPakketDienst als zeer geslaagd. Korte lijntjes, snelle reactie bij vragen en altijd bereikbaar. Omdat wij regelmatig bestelling krijgen uit o.a. België en Duitsland is het ideaal dat er bij MijnPakketDienst met een muisklik gekozen kan worden uit diverse vervoersbedrijven.

De keuze uit de verschillende verzendmogelijkheden, een prettige website, ophaal service, maatschappelijke betrokkenheid en leuke medewerkers, maken dat wij graag zaken doen met MijnPakketDienst”.