Jos Cools is al ruim 40 jaar thuis in het vervoer over de weg. Dat begon in het personenvervoer en heden ten dage al ruim 20 jaar in vervoeren van goederen met elke mogelijke vorm of afmeting. Persoonlijke service hangt als een etiketje aan hem vast, waardoor de samenwerking met MijnPakketDienst voor elkaar bestemd is. Voor de regio Limburg is Jos één van de aanspreekpunten van MijnPakketDienst.

Mugshot JosJos: “Als ondernemer sta je altijd achter initiatieven die gezamenlijk een meerwaarde kunnen geven. MijnPakketDienst is juist dat. Ontzorging van de klant op hoog niveau; daar sta ik zelf al jaren voor en dit geeft dus direct weer waarom MijnPakketDienst bij ons past. MijnPakketDienst de ultieme tool is voor ondernemend Nederland.”

Mugshot MyrnaMyrna Cools stapte 10 jaar geleden in het vak van transport en logistiek. En heeft inmiddels haar ondernemersdiploma ook op zak. Naast logistieke vakkennis is zij een kei in het ondersteunen en begeleiden van opdrachtgevers; waar ook maar nodig.

Myrna: “De serviceverlening en gedrevenheid vanuit het hoofdkantoor in Goes sprak ons direct aan om vanuit Kerkrade samen MijnPakketDienst te gaan uitdragen in Limburg. Iets waar wij graag aan bijdragen!”

 

Contact

MijnPakketDienst Kerkrade is op verschillende manieren bereikbaar. Telefoon: 045-30 30 864 (Ma-Vr 08.00-17.30)
Email: kerkrade@mijnpakketdienst.nl. U kunt ook het onderstaande formulier invullen:

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Vul de volgende code in: captcha