Kees Koopman is al meer dan 25 jaar een bekend gezicht in de wereld van post en pakketten. In 2008 zag hij dat er ruimte was voor het opzetten van een pakketdienst waarbij de ouderwetse manier van persoonlijke service en kennis van de markt hoog in het vaandel staan. Kees is met zijn team al jaren de ondernemer achter MijnPakketDienst Goes en samen met rasondernemer Christian Knaap de drijvende kracht achter de MijnPakketDienst franchiseformule in Nederland, die halverwege 2017 geboren is. Kees maakt graag een afspraak om al uw logistieke- en transportvragen te beantwoorden.

Kees Koopman MijnPakketDienstKees Koopman: “Het aanbieden van onze unieke service aan onze opdrachtgevers is hetgeen waar ik samen met mijn team al zo’n tien jaar gelukkig van wordt. Onze opdrachtgevers hebben met MijnPakketDienst feitelijk  direct de beschikking over hun eigen Logistiek Manager; wij regelen alles, van documentzending tot en met container vervoer en alles wat daar tussen zit. We zijn dus meer dan alleen een pakketservice of internationale bezorgdienst.”

Christian Knaap MijnPakketDienstChristian Knaap: “Deze hoge kwaliteit van serviceverlening en de uitgebreide logistieke oplossingen die MijnPakketDienst al jaren vanuit Zeeland aanbiedt, is nu ook in andere regio’s in Nederland te benaderen! Samen met een gedreven club franchise-ondernemers bouwen wij het merk MijnPakketDienst verder uit tot een landelijk dekkende kwaliteitsformule op logistiek en transportgebied. En daar zijn wij erg trots op!”

Contact

MijnPakketDienst Goes is op verschillende manieren bereikbaar. Telefoon: 0113 – 21 40 60 (Ma-Vr 08.00-17.30)
Email: planning@mijnpakketdienst.nl. U kunt ook het onderstaande formulier invullen:

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Vul de volgende code in: captcha