René van der Hulst is al meer dan 30 jaar actief in de transport en logistiek; van pakketvervoer tot  volle trucks tot uitzonderlijk vervoer. 6 jaar geleden is hij in Tilburg gestart met zijn eigen bedrijf, Van der Hulst-Logistics. Daar vervoeren zij voor diverse klanten  goederen die niet met de reguliere pakketdiensten vervoerd kunnen worden. Inclusief extra services zoals montage en op- en afbouw werkzaamheden van de vervoerde goederen.

Een samenwerking als franchisenemer bij MijnPakketDienst was voor René niet meer dan een logische volgende stap, omdat service en persoonlijke benadering op het zelfde hoge niveau liggen. Alle ondernemingen en organisaties in de regio Tilburg kunnen vanaf nu ook genieten van de volledige dienstverlening die MijnPakketDienst aanbiedt!

René van der Hulst, MijnPakketDienst TilburgRené: “Het is zelden, dat je gevraagd wordt om je aan te sluiten bij een organisatie zoals MijnPakketDienst. Waar de opdrachtgever geen nummer is. maar een persoon. Iets wat je tegenwoordig nog zelden ziet. Waarbij eerlijkheid, service en persoonlijk contact op de eerste plaats staan. Dat is de gewoonste zaak van de wereld bij MijnPakketDienst;  Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dit, samen met de servicegerichte klantenservice en het geweldige inboek- en computersysteem voor de klant, is de reden dat ik me trots en thuis voel als Brabantse ondernemer achter MijnPakketDienst. Klaar voor de toekomst!”

 

Contact

MijnPakketDienst Tilburg is op verschillende manieren bereikbaar. Telefoon: 06 – 22 98 81 67 (Ma-Vr 08.00-17.30)
Email: rene@mijnpakketdienst.nl. U kunt ook het onderstaande formulier invullen:

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Vul de volgende code in: captcha