Daar zit een luchtje aan!

Lekker toch? Een frisse parfum of bodylotion om goed mee voor de dag te komen. Voor de productie en ontwikkeling hiervan ben je bij NG Perfumes uit Kerkrade aan het juist adres. Een innovatief en jong bedrijf, waarbij het beauty assortiment wereldwijd gedistribueerd wordt.

NGhome8

‘NG Perfumes is gespecialiseerd in de ontwikkeling van parfum concepten voor merken en retail organisaties. Onze klanten zijn sterke merken, retailers en beroemdheden.

‘Bij ons staat service hoog in het vaandel en wij kiezen dan ook bewust voor de zorgvuldige service van MijnPakketDienst. Voor ons is MijnPakketDienst een betrouwbare en meedenkende partner die doet wat zij beloofd. Afspraak is afspraak en dat is van belang bij het op tijd leveren van pakketten aan onze klanten’.  – Petra Scheijen Management Assistant bij Next Generation Perfumes.

NG-showroom (001)

MijnPakketDienst groeit graag mee met haar klanten, zo ook met NG Perfumes. ‘Wij zien blijvende groei in Europese en wereldwijde zendingen en in diversiteit aan producten. De samenwerking met MijnPakketDienst staat garant voor kennis van zaken en zekerheid in de levering naar de klanten’. – Myrna Cools, MijnPakketDienst Kerkrade.

NG-private-label-collage (002)